Ubesejret i 2 turneringer

Så har U7 været til løvecup igen. 3 kampe blev der spillet, og sikke en fest. Der var fra start af, en rigtig god stemning, både blandt spillere og de voksne på tilskuerpladserne. Alle spillerne viste eksemplarisk kammeratskab, og alle var glade. Trænerteamet Flo og Mads, dirigerede flot holdet igennem de 3 kampe.

Kamp 1: Gentofte – Gladsaxe 3-7 Mathilde på mål. Hun stod rigtig flot og havde nogle feber redninger. Victor M og Hugo stod for målfesten, godt hjulpet af Arthur, Loke og William, som i denne kamp viste, at de virkelig har forståelse for spillet.

Kamp 2: Amager-Gladsaxe 2-4 Julius på mål. Han er en rigtig god målmand, og stod som en prof. Det var den dynamiske mål-duo, Victor M og Hugo som var på spil igen. Max, Nicholas og Amalie var mildest talt fantastiske i deres sammen, forsvar, og angrebs spil. Alle spillerne var glade og positive, og det kunne tydelig ses, når de sprang ud på isen.

Kamp 3: Gladsaxe – Herlev 10-2 Så var det på tide at vise hvad man havde lært. Sammenspil, kammeratskab, og god teknik gik op i en højere enhed i denne kamp. Uha da da, hvor der blev spillet ishockey. Victor M, Hugo og Daniel fik scoret mål så tælleapparatet næsten brød sammen. De blev hjulpet af et velfungerende, og sammenspillet hold. Forældrene glemte helt, at det IKKE var førsteholdet der var på banen.

Jeg må sige, at vi virkelig kunne se den udvikling, som der fra trænerteamet og deres hjælpere har været arbejdet på de sidste par måneder. De ressourcer der er kastet i U7, er virkelig givet godt ud. Vi forældre, og vores børn, havde mildest talt en fantastisk dag.

Skrevet af Kim Kristiansen 12-01-2015