Bliv sponsor

Flere og flere har glædeligt set og valgt at følge sporten efter Landsholdets succes. Samtidig har flere medierne glædeligt også har set mulighederne i en medrivende og intens sport, hvor fysik og taktiks snilde både er med og modspillere, dette kombineret med det målrettet og intense arbejde lige fra ungdomsafdelingen til eliten, har højnet niveauet i dansk ishockey i en så markant grad, at interessen for elite- og ungdoms hockeyen er i væsentlig fremdrift og det ser vi gerne fortsætter.

Gladsaxe Ishockey arbejder naturligvis også målrettet på at udvikle ishockeyen i den rigtige retning men med erkendelsen af at Gladsaxe Ishockey i de næste par år næppe vil være at finde i isligaen og har arbejder derfor ud fra et langsigtet mål ved at pleje vort 1.hold samtidig med at vi har intensivere arbejdet i ungdomsrækkerne med mere målrettet visioner og dermed klubbens udvikling i tiden fremover.

På sigt vil vi med igen, og arbejder intens med vor plan på, at få etableret den nødvendige langsigtede kapital, og i et realistisk tempo at få etableret Gladsaxe Ishockey blandt toppen af dansk ishockey igen. Dette er allerede sket for såvel 1.holdet såvel som for holdene i ungdomsrækkerne, idet 1.holdet i sæsonen 2001/2002 deltog i slutspillet om oprykning til isligaen, ligesom vores ungdomshold i sæsonen i den grad var med i fronten over hele linien afsluttende med SM sølv til Junior 12 og 14 og DM sølv til Junior 12 og SM bronze til Junior 14.

Men skal den teoretiske del opfyldes om en fortsat sund udvikling af egne spillere, går det ikke uden Sponsorer og det er her at vi meget gerne vil i kontakt med dig eller din virksomhed, stor som lille – idet et hvert bidrag har stor betydning for udviklingen.

Som sponsor får du mulighed for at få Gladsaxe Ishockey med på landkortet igen, du får profilering og en positiv opbakning af din virksomhed fra vores medlemmer, du får glæden ved at være en del af en positiv vækst, mulighed for bl.a. egen sponsorside på vores web, bannerreklame, logo og omtale i programmer, ophængning af reklamer i hallen, bandereklamer, muligheden for reklamer på jakker, spillertrøjer, træningstøj, skjorter, VIP billetter, speciel dinners arrangementer, firma hockey m.m. Disse muligheder og tilbud er i øvrigt for overvejende del ligeledes gældende for sponsorrater i vores ungdomsafdeling.

Vi ved godt vi ikke er ene om budet eller bedre end andre – men alligevel – vi mener selv vi kan give en masse igen og er i besiddelse af en masse kreative kræfter, der kan bidrage til en optimal udnyttelse af de muligheder du giver os. Og netop derfor er beløbet du bidrager er ikke alt afgørende, idet “mange bække små”

Har du mod og lyst, og vil du gerne hører mere om de samarbejdsmuligheder vi kan tilbyde og har du idéer der kan gøre det endnu bedre, så send os en mail mærket sponsor, så sender vi vor materiale eller kontakter vi dig for et forhåbentligt kommende samarbejde.

De allerbedste hilsener

Gladsaxe Ishockey 2011/2012