Lær at spille ishockey

Ishockey er en sport for piger og drenge i alle aldre. Vore yngste børn på isen er faktisk ned til 2-3 år, og allerede fra 4 -5 års alderen er der godt gang i skøjterne og ved at være styr på puck og stav.
j
Nybegyndere har en prøveperiode på 2 uger der er gratis. Herefter betales alm. kontingent. Hvis du ikke tidligere har spillet ishockey starter du på LØVE holdet uanset alder. Se træningstider på isplanen.

Du kan som ny ungdomsspiller kontakte vores ungdomsformand som så vil mødes med dig i hallen inden første træning.

Ønsker du efterfølgende at blive  medlem af Gladsaxe Ishockey, kan indmeldelse for aktiv såvel som passiv ske ved henvendelse til en holdleder/træner i klubben eller ved at udfylde en indmeldelsesblanket og afleverer den i klubben eller maile den til medlemsregistrator@glis.dk med oplysninger om navn, adresse, fødselsdata, telefonnr.

BEMÆRK: I egen interesse bør du inden indmeldelse læse:

Udstyr

Det er muligt at leje junior ishockey udstyr på månedsbasis. Ved leje af ishockeyudstyr betales et depositum. Desuden kan du som medlem af Gladsaxe Ishockey købe dit udstyr med rabat. Kontakt udstyrs udlejningen.

Der kan lejes et skab til opbevaring af dit udstyr i hallen. Kontakt skabsudlejningen.