Et flot resultat til Gladsaxe Bears’ U9er hold

Skrevet af Berit Hartung

Fantastisk placering til børnene fra Gladsaxe Ishockey ved årets jule-cup den 17. december 2011

De dygtige børn fra Gladsaxe Bears opnåede en rigtig flot andenplads, da klubben i lørdags var værter ved en velbesøgt julecup i skøjtehallen. Det er lang tid siden, et børnehold fra Gladsaxe Ishockey har klaret sig så godt i en turnering, og der var da også stor glæde at spore hos både spillere og trænere, da den fornemme placering var en realitet.

– Vi er stolte over vore dygtige børn. Det var helt fortjent, at vi fik andenpladsen. Hvem ved, hvad det bliver til næste gang? sagde den ene træner tidligere elitespiller, Frank Heide efter kampen. Han leder holdet sammen med Kim Lohmann.

Cuppen var for hold med spillere under ni år, og i alt otte hold fra Herlev, Hvidovre, Rødovre, Gentofte, Amager og naturligvis Gladsaxe deltog. Et par hundrede engagerede forældre bakkede børnene op, og julecuppen blev afviklet i en hyggelig og meget sportslig ånd.

Børnene fra Gladsaxe lagde flot ud med at vinde 2-1 over et særligt All Stars hold. Derefter blev det til endnu en sejr mod andetholdet fra Herlev. Gladsaxes målmand holdt buret helt rent, og sammen med en fornem holdindsats var det med til at sikre en velfortjent 2-0 sejr.

Endelig spillede Gladsaxe Bears lige op med et stærkt Amager Jets. Det blev en intens og nervepirrende fight. Gladsaxe kom hurtigt foran, men resten af kampen blev de stærkt pressede af et hårdt kæmpende mandskab fra Amager. Sidst i kampen kom udligningen da også, men heldigvis var 1-1 nok til en plads i finalen.

Her ventede Herlevs førstehold, men kræfterne var sluppet op, og selv om alle børn kæmpede, så godt de kunne, var der intet at stille op mod et velspillende Herlev-hold. Gladsaxe tabte kampen 0-6, og det blev derfor helt fortjent Herlev, der drog hjem med pokalen.

Andenpladsen er sæsonens foreløbig bedste resultat for Gladsaxes U9’er. Holdet er lige nu inde i en rivende udvikling. I den kommende tid tager de dygtige drenge og piger til både Sverige og Esbjerg for at prøve kræfter med nogle af de absolut bedste børnehold.