Bedste placering i 15 år

Ishockey 04 09-17

Sebastian Alsing kunne slå Gladsaxe-sejren fast med det sidste mål til 9-2.
Foto: Kaj Bonne

Gladsaxe Ishockey er nu klar til slutspillet i 1. division

Af Dorthe Brandborg

Det var et tændt lokalmandskab der i tirsdags spillede den næstsidste kamp i turneringen inden slutspillet. Gladsaxe Bears lå inden aftenens kamp nr. 4 i turneringen – en placering de kunne holde efter aftenens kamp mod Herlev, som hjemmeholdet vandt over 9-2. Det var måske et overtændt hold, der lagde ud. Flere af Gladsaxe spillerne er gamle Herlev spillere, så der var en lidt rodet start.

Men Gladsaxe kom alligevel bedst fra start. Otte minutter inde i første periode kom holdets amerikanske spiller Tim Driscoll på scoringslisten, men fem minutter senere fik Herlev udlignet. I begyndelsen af 2. periode fik Gladsaxe mere fart på og Tim Driscoll kunne igen score. Et minut efter øgede Mads Thune til 3-1 og kort efter fik Herlev det sidste mål i kampen. Kort før 2.periodes afslutning øgede Joshua Rye Petersen til 4-2. 3.periode var en ren opvisningskamp fra Gladsaxes side, og med et træt Herlev hold blev de resterende mål sat ind i en lind strøm af Niclas Malling, Joshua Rye Petersen, Mads Thune, Christian Glaas og til sidst Sebastian Alsing.

Efter kampen var det et par glade trænere Jakob Volf og Göran Karlström der kunne konstatere, at det er holdets bedste placering i 15 år.
-Det har ellers været en hård start på sæsonen – men en hal uden is og dernæst en manglende ismaskine. Vi måtte i starten tage til takke med resterende tid i andre haller og har hele sæsonen været 5-6 kampe bagud. Vi har virkelig haft oddset imod os, fortæller Göran Karlström.

Men både Jakob og Göran er overbeviste om, at holdet kan gå videre til semifinalen.

-Hvis vi rammer dagen, så kan vi vinde mod alle, og vi har mærket respekten fra de andre hold. Der er rigtig mange spillere, der har udviklet sig og så betyder det meget, at vi har fået Emil Bigler tilbage i forsvaret. Han var jo egentlig stoppet, fortæller Jakob Volf.

Fakta

Der var cirka 100 tilskuere til aftenens kamp, men holdet håber på at flere lokale støtter kommer en tur op på Isbanevej og ser de sidste hjemmekampe. Placeringen i slutspillet giver nu tre hjemmekampe. Arbejdernes Landsbank er sponsor for Gladsaxe Bears og var også på plads med konkurrencer under kampen.. Til næste hjemme kamp som er fredag den 3. marts kl. 19.30 mod Vojens, udloddes der et Nexo ur, så man kan vinde, hvis man køber drikke i kiosken. Lørdag den 4. marts stiller Gladsaxe hjemme igen kl. 17.45 mod Vojens.

Ishockey 07 nr.39 09-17

Martin Jørgensen stod endnu engang en fremragende kamp for hjemmeholdet.
Foto: Kaj Bonne