Et mål fra finalen

Anden dagen af Bears Cup 2012 bød på afslutning af gruppespillet og afvikling af kvartfinale kampe.

Gladsaxe Bears stod til at møde Rødovre i den sidste kvartfinale kamp lørdag aften. Kampen stod meget lige og var en ren gyser indtil pucken ramte en skøjte og gled forbi vores målmand. Stillingen endte 1-0 i Rødovres favør efter 24 velspillede minutter. Sådan er Ishockey nu engang imellem, der er også et element af held involveret.

Ellers var alle kampe generelt meget jævnbyrdige holdene imellem , alle spillede rigtigt flot og det var meget begrænset med antal straffeslag … en tak til alle holdene – og office hyggede børnene sig mellem kampene og fandt hinanden på tværs af klubber.

Der var også sat tid af til en Power Skating Competion hhv. Straffeskuds konkurrence for at finde hurtigste spillere, bedste målmand og bedste straffeskyder på tværs af holdene. Stemningen i hallen var helt vild, alle heppede og så flot præsteret af de bedste fra hvert hold.

Hurtigste skøjteløber på tværs af alle hold var fra Rødovre. Vores egen Filip Elvers tog præmien som bedste straffeskudsspiller og vores egen Christian Sørensen holdt sit bur rent.

Super anden dag af cuppen …